Brugernavn : gert

Navn : Gert Littau
By : 8700 Horsens

XS650 årgang : 1981


Jeg hedder Gert Littau, er 46 år; smed og på 20.ende år gift med Pia.Vi har 2 snart voksne børn.Vi er bosat i en lille landsby mellem Juelsminde og Vejle.

 Jeg startede den tohjulede karriere i 1982 med en Suzuki gs 750. Den blev dog solgt efter et par år, til fordel for en Opel (ak ja). Kunne dog ikke helt undvære det at køre på mc, så der har været et par billige og godt brugte mc'ere på banen ind i mellem. Bl.a en 350 ccm Kawasaki to takter. Det var faktisk en ok cykel- rimelig hurtig og bedre køreegenskaber end de større brødre.

Jeg købte XS'eren,der er fra 1981,af en kammerat der brugte cyklen som konecykel. Hun kunne dog bedre lide at sidde bagpå(XJ 900), så derfor var det ikke blevet til mange kilometer. Cyklen var malet matsort og monteret med et træls styr, men chrom og alu var kun lige en pudsning væk, så det var jo bare om at komme igang. Her i vinter har den fået et stort service, der udover de alm. sliddele har omfattet ombygning til en manuel benzinhane og så har jeg, efter lang tids tøven, valgt at geare cyklen op.(30 tands bagtandhjul)

De første par ture har vist, at cyklen er blevet mere behagelig at køre på her på de lange stræk i det mørke Jylland. Det har selvfølgelig også betydet, at jeg har mistet lidt bundtræk, men der var jo også noget at tage af.

Med hensyn til benzinhanen, blev jeg først for sent ,opmærksom på at man faktisk kan købe en model der lige passer op i tanken. Der var der blevet brugt adskillige timer ved fræseren for at fremstille et passende mellemstykke!

Det originale miles speedometer er efter flere besøg hos en finmekaniker, afgået ved en stille død. Det er nu også mere behageligt, at man ikke skal sidde og regne på hvor stærkt man kører, når "Jens betjent" pludselig er i nærheden.

M.h.t. profilbilledet: når man venter på foråret, går tiden langsomt, men man kan jo gå i hi.....Udstødningen(Motad) 2i1 var monteret på cyklen da jeg købte den. Lydmæssigt er sådan en lidt kedelig, men med nogle ekstra afgangshuller er det blevet rimelig okay.Værktøjstasken under forlygten er der rent faktisk værktøj i. Det er ud fra denne filosofi: "Har jeg det med, får jeg ikke brug for det". Det har jeg så heldigvis heller ikke haft, så det.......
Vindskærmen er blevet taget af igen. Jeg er ikke sikker, på at den skal på mere. Er dog lagt på lager, for der er både fordele og ulemper ved sådan en fætter.Udstødningen(Motad) 2i1 var monteret på cyklen da jeg købte den. Lydmæssigt er sådan en lidt kedelig, men med nogle ekstra afgangshuller er det blevet rimelig okay.

 
Hvad andre har skrevet om motorcyklen/profilen.

Dato:Navn:By:Kommentar:Karakter:

Skriv din mening om motorcyklen/profilen, giv karakter, husk at udfylde grundoplysninger. Anstødende bemærkninger slettes af webmaster.

Grundoplysninger Din kommentar:
Dit navn:
Postnr. By:
Karakter:
Sikkerhed:
Skriv de 4 bogstaver i midten af yamaha: